O.S.U

Old School Ultimate, eli O.S.U, on ultimatejoukkue, joka ei pelaa vain kiekolla vaan myös sydämellä ja silkalla sitkeydellä. Ei ole väliä, että useimpien pelaajien parhaat päivät saattavat olla takana päin; nämä herrasmiehet ja herralta-puuttuva-tehojoukko ovat valmiita näyttämään, että kokemus on yhtä tärkeä kuin nopeus. Tai ainakin he yrittävät.

- Lassi "Lasse Legend" Kallio: Joukkueen "nuorukainen," joka muistelee menneitä pelejä kuin ne olisivat olleet eilen, vaikka se oli tosiasiassa vuosia sitten.

- Jarno "Justiina" Sihvo: Hän ei ole hidas, hän on "strategisesti hidas," ja hänellä on anekdootti joka tilanteeseen.

- Iikka "Insinööri" Borgström: Tunnetaan "ylimääräisen tarkan" pelianalyysin tekemisestä. Hän ei tee virheitä, hänellä on vain "epätavallisia ratkaisuja."

- Tuukka "Turbo-Taapero" Koistinen: Niin kutsuttu, koska hän juoksee kuin kolmevuotias sokerihumalassa – suunta on arvaamaton, mutta vauhti on huima.

- Teemu "Teippimestari" Kalliokoski: Pystyy korjaamaan mitä tahansa teipillä, olipa kyseessä sitten kiekko, kenkä tai joukkueen moraali.

- Erkka "Energizer" Niini: Jatkaa ja jatkaa, kun muut ovat jo valmiita ottamaan päiväunet. Hänen motto on: "Olen ehkä hidas, mutta olen edelläsi, koska aloitin ennen sinua."

- Patrick "Pata-ässä" Potrykus: Amerikkalainen vahvistus, joka toi mukanaan "vanhan koulun" strategioita, kuten "heitä ja toivo parasta."

- Tuomas "Tuomari" Inkeroinen: Ei ole virallinen tuomari, mutta hänellä on mielipide joka tuomiosta ja sääntörikkomuksesta, olivatpa ne todellisia tai kuviteltuja.

Vaikka O.S.U ei ehkä ole ykkössuosikki mestaruuteen, he ovat ehdottomasti yleisön suosikkeja. Kuten he itse sanovat, "Ei ole väliä, voitatko tai häviätkö, kunhan teet sen tyylillä." Ja jos tyylissä lasketaan retroshortsit ja -pelipaidat, niin he ovat jo voittajia.