Joukkue

Joukkue on tänäkin vuonna mukana peleissä. Mitalipeleihin toisaalta ei ole asiaa, ja top 8 Joukkoon sijoittuminenkin olisi jymy-yllätys.

Joukkueen sisäisessä televiestintäkanavissa on ollut hulina ja vilinä. Järjestysvastuussa oleva joukkue ei oikein itsekään tiedä, ketä kentällä lopulta kirmaa ja missä roolissa. Mainituista nimistä löytyy muun muassa Bull Mentula. Yllätysvalmiutta saattaa löytyä, varauksella. Synergiat horjuu, ja valtaosaa käytössä olevista syytöskorteista on jo heiluteltu Jäsenten välillä. Jokseenkin huolestuttavaa on myös kurinpitovaliokunnan olemassaolo frisbee-Joukkueen aliorganisaationa. On oletettavaa, että tämänkin jutun anonyymi kirjoittaja saa kuulla kunniansa vähintäänkin moraalipoliisilta.

Jos Mentula-uutinen ei huolestuttanut, niin Jäsen Airistolan polvi huolestuttaa. Airistola Jim on lopettanut liikkeen, ja keskittyy vain heittoon, mikä on huolestuttavaa kaikille osapuolille. Muutoin terveellisesti uudistautunut Joukkue on vihdoin saanut värvättyä Joukkoihinsa pelaajan, joka on heittänyt liitokiekkoa kilpailullisesti kuluneella vuosikymmenellä, sillä vähiin käyvät nekin. Oi aikoja, kun naureskeltiin ikälopuille Warttikalkkiksille, tai vaan yleisesti turkulaisille. Turkulaisille ei tosin tarvita edes erityistä syytä, ja Turku näyttää vihdoin tippuneen Suomen ultimatekartalta, mutta miksi hyväksymme turnaukseen turkkilaisen joukkueen? Kenellä tässä on nyt mennyt pellit ja muuvit sekaisin?

Players:

Markus Järvi
Eemil Wallenius
Antti Järvi
Elias Päällysaho
Janne Havinen
Miikka Kantonen
Raine Kinnunen
Mickey Ratilainen
Arttu Laurila